window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-205402446-1');
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
THIS IS GOAL ZERO

THIS IS GOAL ZERO

EEN HELDERE,

VEILIGE, VERBONDEN EN DUURZAME

TOEKOMST BIEDEN DOOR SLIMME,

DRAAGBARE ENERGIEOPLOSSINGEN TE LEVEREN DIE VOOR IEDEREEN EN OVERAL ONTWORPEN zijn.

MANAGEMENT

“GOAL ZERO IS NIET ALLEEN EEN BEDRIJF, HET IS EEN BEDRIJF DAT IS OPGERICHT DOOR MENSEN DIE HET LEVEN TEN VOLSTE proberen te benutten.”

Geïnspireerd door passie voor avontuur, respect voor de planeet en een humanitair hart. We zijn de meeste dagen misschien een beetje speels, maar we nemen ons werk serieus en zijn er trots op om de meest innovatieve draagbare zonneproducten op de markt te bieden.

MAART 2007
MAART 2007

"ZO NIET WIJ, WIE DOET HET DAN? ZO NIET NU, WANNEER?" Goal Zero-oprichter Robert Workman startte de TIFIE Humanitarian (Teaching Individuals and Families Independence through Enterprise) na een bezoek aan de Democratische Republiek Congo (DRC) en was getuige van de noodzaak om mensen uit de armoede te helpen. Zijn openbaring? Leer dorpsbewoners hoe ze een duurzaam bedrijf in hun gemeenschappen kunnen runnen en hen in staat stellen zichzelf uit de armoede te halen.

APRIL 2008
APRIL 2008

DEMOCRATISCHE REPUBLIEK CONGO De eerste versies van Goal Zero zonne- en energieproducten - oorspronkelijk de GoBe genoemd - worden ingezet in Afrikaanse plattelandsgemeenschappen die nooit stroom hebben gehad. Het zonne-energiepakket werd voor het eerst getest in de Democratische Republiek Congo en bestond uit een batterij, zonnepaneel en LED-licht. Dit eenvoudige systeem bracht licht, veiligheid en een hogere economische kracht voor dorpsbewoners.

JUNI 2009
JUNI 2009

EEN NIEUW BEGIN Goal Zero start als bedrijf. Onze missie is om mensen te helpen door een betrouwbare krachtbron in de handen van ieder mens te leggen. Onze lijfspreuk luidt 'Zero Apathy, Zero Boundaries, Zero Regrets'.

MAART 2010
MAART 2010

DE EXTREME RANGER 350 IS BORN Goal Zero lanceert de Extreme Ranger 350. De Extreme Ranger is voorzien van een vastgeschroefde ac-omvormer en maakt gebruik van loodzuurbatterijtechnologie.

OKTOBER 2011
OKTOBER 2011

INNOVATIES IN DRAAGBARE ZONNEPANELEN EN LICHT Met de introductie van ultradraagbare, robuuste Nomad-zonnepanelen helpen we mensen hun apparaten van stroom te voorzien, waar ze ook gaan. Goal Zero brengt ook twee nieuwe volledig oplaadbare, multifunctionele lampen op de markt, namelijk de Torch 250 en Lighthouse 400.

DECEMBER 2012
DECEMBER 2012

YETI 1250 WINT CES INNOVATION AWARD De vraag voor een grotere draagbare energieoplossing stijgt en we lanceren de Goal Zero Yeti 1250 als reactie. Binnen anderhalve dag zijn we volledig uitverkocht. In hetzelfde jaar wint Yeti de CES Innovation Award in Portable Power.

DECEMBER 2013
DECEMBER 2013

DE YETI-LIJN GROEIT EN GROEIT Goal Zero ontwerpers en ingenieurs recreëren de 'Escape' en 'Extreme' met behulp van de Yeti 1250-formule, en lanceren ze als de Yeti 150 en Yeti 400.

AUGUSTUS 2014
AUGUSTUS 2014

GOAL ZERO BEGINT EEN NIEUWE FASE DOOR DE ACQUISITIE DOOR NRG ENERGY "Onze missie is om betrouwbare energie in de handen van ieder mens op aarde te leggen. Door deel uit te maken van NRG, een bedrijf dat op dezelfde manier op elkaar is afgestemd, kunnen we dit doel op een veel krachtigere manier bereiken. We bestaan om goed te doen, om mensen overal te empoweren", zegt Robert Workman, CEO en oprichter van Goal Zero.

APRIL 2015
APRIL 2015

KUSHEA, GHANA & MOSHI, TANZANIA COMMUNITY EMPOWERMENT Goal Zero partners en TIFIE Humanitarian reizen naar het dorp Kushea om een technologiecentrum op te zetten dat studenten en dorpen toegang biedt tot een betere toekomst. Het team bundelt ook de krachten met Dell, Human Outreach Project en Goal Zero-ambassadeur Mike Libecki om een weeshuis in Moshi, Tanzania van stroom te voorzien.

JUNI 2016
JUNI 2016

KHUMBU, NEPAL COMMUNITY EMPOWERMENT Een groep van Goal Zero-medewerkers, Nepalese Sherpa's en Goal Zero-ambassadeurs Mike en Lilliana Libecki, vergezelden vertegenwoordigers van het Human Outreach Project naar de beroemde Khumbu-vallei in Nepal om zonne-energieapparatuur, Dell Computers, een divvy waterfiltratiesysteem en geschenken aan kloosters, scholen en medische klinieken te distribueren om verbeteringen in de gemeenschap na de aardbeving te ondersteunen.

DECEMBER 2017
DECEMBER 2017

EEN NIEUWE WEG VOORWAARTS IN DRAAGBARE KRACHT Na jaren van testen en onderzoek creëren we de allereerste draagbare lithiumcentrale, die een nieuw tijdperk van draagbare batterijtechnologie inluidt. Lithium is lichter en heeft een grotere piektoeslag dan zijn loodzuur tegenhanger.

JUNI 2018
JUNI 2018

GASTAL, INDIA COMMUNITY EMPOWERMENT Goal Zero werkt opnieuw samen met atleten Mike en Lilliana Libecki, Dell en het Joyineering Fund om naar India te reizen en zonne-energie naar een weeshuis te brengen dat nooit stroom heeft gehad.

SEPTEMBER 2019
SEPTEMBER 2019

INTRODUCTIE VAN DE YETI LINK EN YETI TANK Met een toenemende vraag naar betrouwbare, smart home back-upsystemen innoveert Goal Zero een oplossing voor het aanpassen en uitbreiden van energieopslagcapaciteiten voor thuis. Met behulp van toonaangevende technologie verbindt de Yeti Link een Yeti Lithium-batterij met Yeti Tank loodzuurbatterijen.

LANCERING VAN DE YETI X LINE
LANCERING VAN DE YETI X LINE

Goal Zero introduceert de vijfde generatie Yeti-kracht met de Yeti X-lijn. Beginnend met de lichtste, meest compacte Yeti tot nu toe, wordt de Yeti 200X exclusief gelanceerd met REI in het najaar van 2019 en overal elders voorjaar 2020. De Yeti X-lijn bevat nog steeds de Yeti 500X, 1000X, 1500X, 3000X en, onze krachtigste Yeti tot nu toe, de 6000X. De grootste drie modellen zijn voorzien van verhoogde omvormers die nagenoeg alles kunnen aandrijven wat u op een stopcontact aansluiten.

Search

en_USEnglish
Shopping cart

Choose your Country