window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-205402446-1');
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
Ontdek draagbare SOLAR POWER

Ontdek draagbare SOLAR POWER

Slimme zonne-energie

MAKKELIJK GEMAAKT

Van je kofferbak tot rugtas; onze opvouwbare zonnepanelen kunnen worden opgehangen, vastgesnoerd en ingepakt voor ultieme draagbaarheid. Met de feedback die de LED indicators geven is het nog nooit zo eenvoudig geweest om overal de kracht van de zon te gebruiken.

HOE WERKT HET?

image
  1. DE ZON – Kernfusie in de kern van de zon geeft energie die vrijkomt als straling. Deze legt de 240 miljoen kilometers naar aarde af in 8½ minuut.
  2. ELEKTRONISCHE SPEELPLAATSEN – Zonnepanelen bevatten twee lagen siliciumschijfjes met daartussen een uniform pad. Elektronen in de negatief geladen toplaag staan te springen om naar de positief geladen bodem te jumpen; alles wat ze nodig hebben is een duwtje in de rug.
  3. ZON SPONS –  Zichtbare en onzichtbare straling van de zon raken de elektronen als een biljartbal. Hierdoor breken de elektronen los en racen ze naar de onderlaag. Met deze beweging ontstaat stroom.
  4. ELEKTRONEN LEIDEN – Paden in de zonnepanelen fungeren als glijbaan en leiden de energie naar de uitgangen.
  5. PLUG IN – Een open zonnepaneel genereerd stroom; welke je goed moet opvangen. Met een batterij in het midden van de glijbaan vang je de gewonnen stroom eenvoudig op en laad je de batterij, zodat je deze op een ander moment kan gebruiken.
HowItWorks_Banner

+MEER POWER?

Mobiel Vast

Search

en_USEnglish
Shopping cart

Choose your Country