window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-205402446-1');
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
Hoe het werkt

Hoe het werkt

Collect. Store. Power.

Als het gaat om het bouwen van uw eigen draagbare energiesysteem, begint het allemaal met de zon. Waar u ook bent, met zonnepanelen vangt u de zon op en zet u deze om in bruikbare energie. Breng die zonne-energie over naar een Yeti Power Station of andere Powerbanks om de stroom op te slaan voor later gebruik. Vervolgens, waar of wanneer je het ook nodig hebt, sluit je apparaten aan op de Yeti Power Station of Powerbanks om ze van stroom te voorzien. Een eigen energiesysteem hebben was nog nooit zo eenvoudig.

ONZE TECHNOLOGIE

Onze Power Stations zijn gebouwd met hoogwaardige lithiumbatterij technologie die het lichtste gewicht, de grootste capaciteit en de langste levensduur in energieopslag biedt. Onze grotere Yeti’s zijn ontworpen met meerdere oplaadopties en bevatten een AC-omvormer van 2000W (3500 piek), gereguleerde 12 V, 8mm en HPP. Tevens geïntegreerde MPPT, USB-C PD en meer.  Alles is draadloos gestuurd en gecontroleerd via een app op uw telefoon.

HowItWorks_Our technology

Search

en_USEnglish
Shopping cart

Choose your Country