window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-205402446-1');
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
Power Bank Kits

Power Bank Kits

Power Bank Kits

ZONNEPANEEL FEATURES

Van je kofferbak tot rugtas, onze opvouwbare zonnepanelen kunnen opgehangen, vastgesnoerd en ingepakt worden voor ultieme draagbaarheid.

147-cdfa
image_block_example

Onze lichtgewicht en compacte USB-powerbanks zijn perfect om smartphones van stroom te voorzien, tablets een boost te geven en extra kracht te geven aan uw essentiële kleine apparaten en wearables terwijl u onderweg bent.

HOE WERKT HET?

image
  1. DE ZON – Kernfusie in de kern van de zon geeft energie die vrijkomt als straling. Deze legt de 150 miljoen km naar aarde af in 8½ minuut.
  2. ELEKTRONISCHE SPEELPLAATSEN – Zonnepanelen bevatten twee lagen siliciumschijfjes met daartussen een uniform pad. Elektronen in de negatief geladen toplaag staan te springen om naar de positief geladen bodem te jumpen; alles wat ze nodig hebben is een duwtje in de rug.
  3. ZON SPONS –  Zichtbare en onzichtbare straling van de zon raken de elektronen als een biljartbal. Hierdoor breken de elektronen los en racen ze naar de onderlaag. Met deze beweging ontstaat stroom.
  4. ELEKTRONEN LEIDEN – Paden in de zonnepanelen fungeren als glijbaan en leiden de energie naar waar je wil.
  5. PLUG IN – Een open zonnepaneel genereert stroom; de sleutel is om deze te vangen en goed te gebruiken. Met een batterij in het midden van de glijbaan vang je de gewonnen stroom eenvoudig op om hierna in je apparaten te stoppen.

Search

en_USEnglish
Shopping cart

Choose your Country