window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-205402446-1');
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
SOLAR

SOLAR

Of u nu een telefoon of power station wilt opladen, zonne-energie helpt u hiermee. Onze lijn van draagbare zonnepanelen is robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Benut de energie van de zon waar u ook bent, met draagbare zonnepanelen.

image
image

HOE WERKT HET?

image
  1. DE ZON – Kernfusie in de kern van de zon geeft energie die vrijkomt als straling. Deze legt de 150 miljoen km naar aarde af in 8½ minuut.
  2. ELEKTRONISCHE SPEELPLAATSEN – Zonnepanelen bevatten twee lagen siliciumschijfjes met daartussen een uniform pad. Elektronen in de negatief geladen toplaag staan te springen om naar de positief geladen bodem te jumpen; alles wat ze nodig hebben is een duwtje in de rug.
  3. ZON SPONS –  Zichtbare en onzichtbare straling van de zon raken de elektronen als een biljartbal. Hierdoor breken de elektronen los en racen ze naar de onderlaag. Met deze beweging ontstaat stroom.
  4. ELEKTRONEN LEIDEN – Paden in de zonnepanelen fungeren als glijbaan en leiden de energie naar waar je wil.
  5. PLUG IN – Een open zonnepaneel genereert stroom; de sleutel is om deze te vangen en goed te gebruiken. Met een batterij in het midden van de glijbaan vang je de gewonnen stroom eenvoudig op om hierna in je apparaten te stoppen.

Search

en_USEnglish
Shopping cart

Choose your Country